Algemene voorwaarden

Algemeen

Workshops/beauty arrangementen worden gegeven in de Spoorstraat 7 te Roosendaal aan minimaal 6 personen en maximaal 14 personen. Voor Arrangementen kan dit anders zijn, het aantal personen gaan dan in overleg. Voor grotere groepen is het mogelijk om een afspraak te maken om op locatie een workshop te houden. Bij minder inschrijvingen als 6 personen vervalt de workshop en wordt er in overleg gekeken naar een andere datum. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Inschrijving

Wanneer u zich inschrijft voor een workshop kunt u dit doen via e-mail of telefoon. Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer. Mocht u met een groep willen inschrijven vermeld dan het telefoonnummer van de contactpersoon, het aantal personen en de namen van de overige deelnemers.

Binnen 5 werkdagen krijgt u bericht over de inschrijving. Pas als het cursusgeld is overgemaakt, is de reservering definitief. Het bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aanvangsdatum van de workshop op de rekening ING 1911853 t.n.v. M. v.d. Reep, binnen te zijn. Wanneer het workshopgeld niet binnen 14 dagen door mij is ontvangen, dan komt de reservering automatisch te vervallen.

Prijzen

De prijzen van de workshop staan bij de workshops vermeld. Het lesgeld is inclusief basismateriaal. Koffie en thee met iets lekkers erbij zijn inbegrepen. De overige materialen worden apart per les afgerekend.

Annulering en ziekte

Tot 2 weken voor aanvang van de workshop kunt u deze annuleren. Indien u een workshop wegens ziekte niet bij kunt wonen, dient u toch de afgesproken kosten te betalen, dit i.v.m. de al gereserveerde plaats.

Namaken van produkten

Tijdens de les mogen de voorbeelden van Beauty-factory worden nagemaakt. Deze mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.