Wimper extensions

Blink Lashes

Semi-permanente wimper extensions voor de mooiste oogopslag!

Wat zijn Blink lashes:

Blink Lashes extensions is een innovatieve nieuwe behandeling dat voor vollere,langere en natuurlijke oog opslag zorgt. Het zijn geen valse wimpers zoals die wimpers op een bosje bij elkaar geknepen. Het zijn afzonderlijk synthetische vezels die perfect gevormd zijn naar de vorm van een natuurlijk wimper, en deze worden vast gezet met een speciaal ontwikkeld cyanoacrylaat adhesive.

Voordelen:

 • Blijven 2 maanden zitten
 • Geeft een mooie volle en een natuurlijke uitstraling
 • Voelen licht en natuurlijk aan
 • Geen mascara of wimperkruller meer nodig
 • Zijn absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers
 • Verschillende lengtes, diktes en kleuren
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Blink Lashes Nazorg:

Om een blijvend mooi resultaat te behouden,dient u de volgende richtlijnen in acht te nemen:

 • Gedurende de eerste 2 uur na de Blink lashes behandeling mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water.
 • Gedurende de eerste 2 uur na de Blink lashes behandeling geen stoombad voor uw gezicht ondergaan, niet zwemmen en uw wimpers niet wassen met warm water.
 • Gebruik geen waterproof mascara of mascara remover daar deze van invloed zijn op de hechting van uw Blink Lashes. Gebruik een mascara op waterbasis. Bij voorkeur aanbrengen met een watten tip.
 • Blink Lashes mogen niet gepermanent worden
 • Gebruik geen wimper kruller. Hier door kunnen de Blink Lashes breken of loslaten van de natuurlijke wimper.
 • Wrijf niet door uw ogen als u het gezicht wast. Uw wimpers altijd droog deppen als u de ogen heeft schoongemaakt.
 • Sauna gebruik is mogelijk maar met mate. Houdt er rekening mee dat door de warmte de lash hechting verminderd wordt en u eerder een fill-in behandeling nodig heeft.

Wat is het verschil tussen Blink Lashes en valse wimpers:

Blink Lashes zijn totaal anders dan de traditionele valse wimpers. Deze zijn normaal gesproken een zelfklevende rij nep wimpers die aangebracht worden op de wimpers, en die dan hooguit een paar dagen blijven zitten. Blink lashes zijn ontwikkeld om de natuurlijke wimpers langer en dikker te maken. Blink Lashes zijn individueel en blijven tot 2 maanden zitten,afhankelijk van de natuurlijke levenscyclus van de wimpers .Ze zijn gefabriceerd om echte wimpers nauwkeurig na te bootsen.

Beschadigen Blink Lashes de natuurlijke wimpers:

NEE. Blink Lashes brengen geen schade toe aan de natuurlijk wimpers. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken tenzij deze met opzet er uit word getrokken terwijl de Blink Lashes er aan vast zitten. In dit geval zal er een nieuwe natuurlijke wimper terug groeien.

Blink Lashes ook voor correctieve procedure:

Wimper extensions worden over het algemeen geplaatst om de ogen nog mooier te maken. Maar de Blink Lashes worden ook gebruikt voor correctie van de ogen.Zoals kleine ogen,ver uit elkaar staande ogen en te dicht bij elkaar staande ogen.

Blink Lashes onderhoudsprogramma:

Even als je haren en nagels, vernieuwen uw wimpers zichzelf volgens een natuurlijke cyclus. Het verschil ligt in het feit dat wimpers uitvallen wanneer ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Deze levenscyclus verschilt van persoon tot persoon,maar gemiddeld bedraagt de levensduur van iedere wimper ongeveer 90 dagen.

Wimper extensions worden aangebracht op wimpers met een relatief jonge leeftijd.Deze hebben een levensduur van nog ongeveer 60 resterende dagen. Sommige extensions kunnen tot wel 2 maanden goed blijven. Om volume en dikte te behouden en voor de beste resultaten raden wij u aan om elke 2 a 3 weken een fill-in behandeling te doen. Dan blijven ze het mooist !

Blink Lashes verwijderen:

Het verwijderen van de Blink Lashes doen wij zelf bij u. Tenzij u er niets meer aan wilt laten doen dan zullen de wimpers er van zelf tussen uit vallen.